Yes! Gelijkisoleren.nl behaalt INSULA persoonscertificaat voor isolatie verwerker

Yes! Gelijkisoleren.nl behaalt INSULA persoonscertificaat voor isolatie verwerker

Insula persoonscertificaat

Bij gelijkisoleren.nl zijn we verheugd om aan te kondigen dat Tom en Seth Sahetapy onlangs het INSULA Persoonscertificaat voor isolatieverwerkers hebben behaald, specifiek voor het uitvoeren van en plaatsen van vloerisolatie met reflecterende isolatiematerialen. Deze certificering bevestigt onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit in de isolatiesector.

Wat is de INSULA Certificatie?

De INSULA certificatie is een onafhankelijk keurmerk dat de vakbekwaamheid en kwaliteit van isolatie verwerkers waarborgt. Dit certificaat wordt toegekend na strenge theoretische en praktische examens, regelmatige steekproefsgewijze controles en jaarlijkse audits door INSULA Certificatie. Deze onafhankelijke organisatie garandeert dat zowel het isolatiemateriaal als de installatie voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Kwaliteitsgarantie:

De certificering verzekert dat de houder voldoet aan strenge kwaliteitsnormen voor isolatie.

Vakbekwaamheid:

Tom en Seth hebben dus aangetoond over de benodigde kennis en vaardigheden te beschikken om isolatieproducten correct en efficiënt te installeren.

Onafhankelijk en onpartijdig:

INSULA Certificatie fungeert als een onafhankelijk orgaan, wat betekent dat de certificering niet wordt beïnvloed door commerciële belangen.

Breed erkend:

Het INSULA certificaat is breed erkend binnen de isolatie-industrie, wat zowel bedrijven als consumenten zekerheid biedt dat zij te maken hebben met goed opgeleide en betrouwbare vakmensen.

Natuurvriendelijk Isoleren

Naast de INSULA certificering voor isolatieverwerkers, zijn we bij gelijkisoleren.nl ook gecertificeerd voor natuurvriendelijk isoleren. Dit betekent dat we bij elke isolatieklus rekening houden met de natuurlijke omgeving en specifiek aandacht besteden aan vleermuizen, die een belangrijke rol spelen in ons ecosysteem.

Vleermuiscontrole:

Voordat we isolatiewerkzaamheden starten, voeren we een grondige vleermuiscontrole uit. We inspecteren op sporen van vleermuizen en nemen indien nodig maatregelen om deze te beschermen, zoals het uitstellen van werkzaamheden totdat de vleermuizen hun winterverblijf hebben verlaten.

Milieuvriendelijk:

We gebruiken diervriendelijke methoden en zijn toegewijd aan milieubewust handelen, waardoor we bijdragen aan een duurzame toekomst.

Meer over ons:

Gelijkisoleren.nl biedt een breed scala aan isolatiediensten, waaronder vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gecertificeerde vakmensen om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal geïsoleerd is. Onze diensten zijn ontworpen om uw huis energie-efficiënter en comfortabeler te maken, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Neem dan contact met ons op via 06 200 301 66. Wij helpen u graag verder!

Onze Partners

Wij zijn gelijk isoleren
Picture of Tom, Ruben & Seth
Tom, Ruben & Seth

Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere toekomst

We komen graag in contact met u

Mail ons op
info@gelijkisoleren.nl

OR