Subsidies op Isolatie in 2024: Bespaar geld en verbeter je comfort

Subsidies op Isolatie in 2024: Bespaar geld en verbeter je comfort

Subsidies op isolatie

Ontdek de subsidies op isolatie en bespaar Geld

Isolatie is niet alleen essentieel voor een comfortabele leefomgeving, maar het kan ook aanzienlijke besparingen opleveren op je energierekening. Dankzij verschillende subsidies op isolatie en financiële ondersteuningsmaatregelen wordt het nog aantrekkelijker om je huis te isoleren en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. In deze blog gaan we dieper in op de subsidies op dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en bodemisolatie, en laten we zien hoe je kunt profiteren van deze financiële voordelen terwijl je je huis energiezuiniger maakt.

Subsidies op dakisolatie: Bespaar geld en verhoog je comfort

Wil je niet alleen een warmere en comfortabelere leefomgeving creëren, maar ook geld besparen op je energierekening? Ontdek hoe dakisolatie je hierbij kan helpen en welke subsidies beschikbaar zijn om je op weg te helpen.

 • Verlaagd btw-tarief: Geniet van het verlaagde btw-tarief van 9% voor dakisolatie bij woningen ouder dan 2 jaar. Bespaar op arbeidskosten en maak je woning energiezuiniger.
 • Energiebespaarlening: Financier je dakisolatie met een voordelige Energiebespaarlening. Leen tot € 27.000 zonder afsluitkosten en profiteer van een vaste rentevoet.
 • ISDE Subsidie: Ontvang subsidie tot € 15 per m² voor dakisolatie in 2024. Verdubbel de subsidie door isolatie met milieuvriendelijke materialen.
 • Gemeentelijke subsidie: Informeer bij je gemeente voor bijkomende subsidie op dakisolatie. Bespaar én verduurzaam je woning met isolatie van je dak.

 

Subsidies op Vloerisolatie: houd de kou buiten en bespaar geld

Ontdek hoe je niet alleen de kou buiten de deur houdt, maar ook kunt profiteren van financiële voordelen met vloerisolatie. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende subsidies en financiële ondersteuning die beschikbaar zijn voor het isoleren van je vloer en hoe je kunt besparen op energiekosten terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

 • Verlaagd btw-tarief: Profiteer van het verlaagde btw-tarief van 9% voor vloerisolatie bij woningen ouder dan 2 jaar. Bespaar op arbeidskosten en maak je woning comfortabeler.
 • Energiebespaarlening: Financier je vloerisolatie met een voordelige Energiebespaarlening. Leen tot € 27.000 zonder afsluitkosten en geniet van een vaste rentevoet.
 • ISDE Subsidie: Ontvang subsidie tot € 5,50 per m² voor vloerisolatie in 2024. Verdubbel de subsidie door te kiezen voor milieuvriendelijke isolatiematerialen.
 • Gemeentelijke subsidie: Vraag bij je gemeente naar mogelijke subsidie voor vloerisolatie. Maak je woning energiezuiniger en bespaar op je energierekening.

 

Subsidies voor Spouwmuurisolatie: Verminder warmteverlies en bespaar op kosten

Ontdek hoe je met spouwmuurisolatie niet alleen warmteverlies kunt verminderen, maar ook kunt profiteren van financiële voordelen.

 • Verlaagd btw-tarief: Maak gebruik van het verlaagde btw-tarief van 9% voor spouwmuurisolatie bij woningen ouder dan 2 jaar. Bespaar op arbeidskosten en maak je woning energiezuiniger.
 • Energiebespaarlening: Financier je spouwmuurisolatie met een voordelige Energiebespaarlening. Leen tot € 27.000 zonder afsluitkosten en profiteer van een vaste rentevoet.
 • ISDE Subsidie: Ontvang subsidie tot € 15 per m² voor spouwmuurisolatie in 2024. Verdubbel de subsidie door isolatie met milieuvriendelijke materialen.
 • Gemeentelijke subsidie: Informeer bij je gemeente voor bijkomende subsidie op spouwmuurisolatie. Bespaar én verduurzaam je woning met isolatie van je spouwmuur.

 

Subsidies op Bodemisolatie: Comfortabel en duurzaam wonen

Maak gebruik van het verlaagde btw-tarief van 9% voor bodemisolatie bij woningen ouder dan 2 jaar. Verminder koude en vocht vanuit de kruipruimte. Financier je bodemisolatie met een voordelige Energiebespaarlening. Leen tot € 27.000 zonder afsluitkosten en profiteer van een vaste rentevoet. Ontvang subsidie tot € 3 per m² voor bodemisolatie in 2024. Kies voor milieuvriendelijke materialen en verdubbel de subsidie. Onderzoek bij je gemeente of er aanvullende subsidies op isolatie beschikbaar zijn voor bodemisolatie projecten. Maak je woning comfortabeler en energiezuiniger met isolatie van de bodem.

Maak je huis comfortabel en energiezuinig met isolatie

Dankzij de beschikbare subsidies en financiële ondersteuning is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je huis te isoleren en te genieten van een comfortabelere en energiezuinigere leefomgeving. Profiteer van deze mogelijkheden en maak je huis klaar voor een duurzamere toekomst. Met de juiste isolatiemaatregelen kun je niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan een schonere en groenere wereld voor iedereen.

Heeft u nog vragen over de subsidies op isolatie of wilt u graag persoonlijk advies over welke isolatiemaatregelen het meest geschikt zijn voor uw woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Onze Partners

Wij zijn gelijk isoleren
Picture of Tom, Ruben & Seth
Tom, Ruben & Seth

Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere toekomst

We komen graag in contact met u

Mail ons op
info@gelijkisoleren.nl

OR