Vloerisolatie met PIF: Een innovatieve en duurzame keuze

Vloerisolatie met PIF: Een innovatieve en duurzame keuze

Vloerisolatie met pif

Bij Gelijk Isoleren.nl staan we klaar om uw huis te voorzien van hoogwaardige isolatieoplossingen, met ons geavanceerde PIF (Polyurethaan Injectie Foam) systeem voor dakisolatie. Ontdek waarom vloerisolatie met PIF de ideale keuze is voor een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Waarom kiezen voor vloerisolatie met PIF?

Vloerisolatie is essentieel voor het verbeteren van het thermisch comfort en het verlagen van energiekosten. Met PIF bieden we een geavanceerde oplossing die uitblinkt in:

Hoge isolatiewaarde: PIF heeft uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor warmteverlies door de vloer significant wordt verminderd, wat resulteert in een comfortabeler huis gedurende alle seizoenen.

Eenvoudige installatie: Dankzij het lichtgewicht en gemakkelijk te verwerken karakter van PIF, wordt de installatie snel en efficiënt uitgevoerd door onze ervaren vakmensen, met minimale verstoring van uw dagelijkse routine.

Milieuvriendelijk en duurzaam: PIF is niet alleen een duurzame isolatieoplossing die jarenlang meegaat zonder aan effectiviteit in te boeten, maar het is ook volledig recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor uw vloerisolatieproject.

Profiteer van subsidies voor vloerisolatie

Ontdek hoe vloerisolatie niet alleen zorgt voor een warmer huis en lagere energiekosten, maar ook kan worden ondersteund door financiële voordelen. Maak gebruik van subsidies en financiële ondersteuning om uw vloerisolatieproject nog aantrekkelijker te maken:

Verlaagd btw-tarief: Profiteer van een verlaagd btw-tarief van 9% voor vloerisolatie bij woningen ouder dan 2 jaar, waardoor u kunt besparen op arbeidskosten en uw woning comfortabeler kunt maken.

Energiebespaarlening van het warmtefonds: Financier uw vloerisolatie met een voordelige Energiebespaarlening, waarbij u tot € 27.000 kunt lenen zonder afsluitkosten en tegen een vaste rentevoet.

ISDE subsidie: Ontvang subsidie tot € 5,50 per m² voor vloerisolatie in 2024. Verdubbel de subsidie door te kiezen voor milieuvriendelijke isolatiematerialen, waardoor u niet alleen bespaart op energiekosten maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Gemeentelijke subsidie: Informeer bij uw gemeente naar mogelijke subsidies voor vloerisolatie, waarmee u uw woning energiezuiniger kunt maken en kunt besparen op uw energierekening.

Klaar om te investeren in vloerisolatie met PIF en te profiteren van alle voordelen? Neem vandaag nog contact op met Gelijk Isoleren.nl voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren in een comfortabele, energiezuinige omgeving.

 

Onze Partners

Wij zijn gelijk isoleren
Picture of Tom, Ruben & Seth
Tom, Ruben & Seth

Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere toekomst

We komen graag in contact met u

Mail ons op
info@gelijkisoleren.nl

OR