Bodemisolatie

Bodemisolatie met
EPS HR++ Isolatieparels

seth in de kruipruimte (1)
EPS HR isolatieparels
Vloer en bodemisolatie in Groningen
Bodemisolatie met EPS HR++ Isolatieparels

HR++ isolatieparels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen (EPS). Deze bolletjes bestaan voor 95% uit lucht, wat zorgt voor een hoge isolerende werking. De parels houden nauwelijks vocht vast, wat essentieel is voor het klimaat in je kruipruimte. Dankzij het grafiet zijn de parels grijs van kleur en worden ze los in de kruipruimte geblazen.

De EPS parels worden via het kruipluik in een gelijkmatige laag op de bodem van de kruipruimte aangebracht. In sommige kruipruimtes staat bijna het hele jaar door water. Ook dan zijn EPS parels geschikt, omdat ze geen vocht opnemen en blijven drijven op het water, waardoor het isolerend effect behouden blijft.

Waarom EPS HR++ Isolatieparels voor Bodemisolatie?

Hoewel het aanbrengen van HR++ isolatieparels op de bodem van de kruipruimte misschien vreemd lijkt, is de werking eenvoudig te verklaren. Vocht condenseert waar warmte en koude samenkomen (het dauwpunt). Door HR++ isolatieparels aan te brengen, verlaag je het dauwpunt naar de bodem van de kruipruimte, waardoor de vloer droog blijft en je schade aan vloeren en vocht- en schimmelproblemen voorkomt.

Droge en warmere vloer

HR++ isolatieparels zorgen voor betere isolatie, waardoor de vloer droog en warm blijft, wat het wooncomfort verhoogt.

Voorkomt rot en schimmel

De waterafstotende eigenschappen van de parels voorkomen vochtopname, waardoor rot en schimmelvorming worden verminderd.

Oplossing voor lage kruipruimtes

Ideaal voor lage kruipruimtes, omdat de parels eenvoudig aan te brengen zijn en effectief werken, zelfs in moeilijk bereikbare ruimtes.

Nadelen van HR++ Isolatieparels

HR++ isolatieparels zijn minder effectief in droge en hoge kruipruimtes. In dergelijke situaties adviseren wij alternatieve isolatieoplossingen zoals vloerisolatie, die beter presteren in deze omstandigheden. Bij Gelijk Isoleren bieden we diverse isolatieoplossingen aan die geschikt zijn voor verschillende soorten kruipruimtes, zodat je altijd kunt rekenen op optimale isolatie en energiebesparing.

Het beste voor uw vloer en bodem

Innovatieve Isolatie met EPS HR++ Isolatieparels

Wil je de kruipruimte isoleren? Maak gebruik van de isolatiesubsidie van €6,00 per m² (in combinatie met minstens één andere maatregel). Informeer ook naar mogelijke gemeentelijke subsidies voor verduurzaming en energielabelverbetering van je woning.

Lambda-waarde: 0,034 W/(m.K)
0%
Brandklasse: E (vlamdovend)
0%
Milieuvriendelijkheid: Volledig recyclebaar
0%

"Volgens berekeningen van Milieu Centraal kunt u met bodemisolatie ongeveer €220 per jaar besparen op uw energierekening. De exacte besparing hangt af van verschillende factoren zoals de grootte en leeftijd van het huis, het type constructie, en de aanwezige isolatie."

Een offerte in 2 stappen

Is dit product geschikt voor mijn woning?

Wij komen graag langs voor een gratis en vrijblijvend advies.

Wil je weten of HR++ isolatieparels geschikt zijn voor jouw woning? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend advies. Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor bodemisolatie van gelijkisoleren.nl

Onze Partners

En certificaten

Hoe het werkt

in vier stappen uw woning laten isoleren

adviesgesprek
Adviesgesprek

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Onze experts zullen uw situatie analyseren en u voorzien van deskundig advies over de meest geschikte isolatieoplossing voor uw kruipruimte.

01.
Offerte op maat
Offerte op maat

Na het adviesgesprek ontvangt u een gedetailleerde offerte op maat. Hierin worden de geschatte kosten en verwachte besparingen op uw energierekening duidelijk weergegeven. U kunt de offerte rustig bekijken en eventuele vragen stellen.

02.
adres
Professionele Installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen we een afspraak in voor de uitvoering van de bodemisolatie met isolatiechips. Ons ervaren team zal op een afgesproken datum bij u langskomen om de isolatiewerkzaamheden uit te voeren.

03.
Nazorg
Controle en nazorg

Op de geplande dag komen onze isolatiespecialisten bij u langs om de isolatiechips aan te brengen in uw kruipruimte. Dit gebeurt snel en efficiënt, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. Na de isolatie controleren we grondig of alles naar wens is en laten we uw kruipruimte netjes achter.

04.

Gelijk isoleren laat graag de klanten hun ervaring delen

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij gaan alleen voor 5 sterren!

Van professioneel advies tot hoogwaardige uitvoering, lees hoe gelijk isoleren het verschil maakte in hun woongenot.

Super snel geholpen door de jongens van gelijkisoleren ze werken erg zorgvuldig binnen een week was mijn dak strak en top geïsoleerd. Aanrader!

Lars Tolner Dakisolatie met PIF

Topbedrijf! Betrouwbaar! Binnen anderhalve week de vloer kunnen isoleren! Correct en zeer zorgvuldig in werk en omgang! Zeer aan te bevelen!

Albert Hutten Vloerisolatie met PIF

Fijn geholpen door de jongens van gelijk isoleren heb nu eindelijk weer warme voeten door middel van PIF vloerisolatie.

P. Van Kampen Vloerisolatie met PIF

Snelle actie en super goed werk geleverd. Aanrader!

Judith K Vloer en dakisolatie met PIF

Goed geadviseerd, vriendelijke en deskundige jongeman nam de tijd om de mogelijkheden uit te leggen. Duidelijke offerte ontvangen. De werkzaamheden konden snel worden uitgevoerd. Tevens duidelijke uitleg over mogelijkheden subsidies gekregen.

Anita K Isolatiesolatie

Geweldig geholpen met de vocht en wateroverlast in de kruipruimte. Binnenkort gaan we de vloer ook laten isoleren

Fam. Sopacuaperu Kruipruimte isolatie
5/5

100% Klanttevredenheid gebaseerd op 100 afgeronde projecten en dito tevreden klanten!