KLANT
REVIEWS

Bij Gelijk Isoleren streven we naar optimale klanttevredenheid door hoogwaardige isolatiediensten aan te bieden. Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met onze diensten. Lees hun eerlijke reviews en zie waarom Gelijk Isoleren de beste keuze is voor al uw isolatiebehoeften.

Siebe Weg

Vloerisolatie met PIF

Gelijk Isoleren had het genoegen om de vloeren van twee huizen van dhr. Siebe Weg te isoleren met Polyisocyanuraat Foam (PIF). Ons team heeft met veel enthousiasme en professionaliteit het werk uitgevoerd, waarbij we streefden naar een optimaal resultaat voor verbeterde energie-efficiëntie en verhoogd wooncomfort.

Wat we hebben gedaan

Kees bouwman

Vloerisolatie

Voor de heer Bouwman hebben we onlangs de vloer geïsoleerd in Eelde. Onze vakkundige medewerkers leverden weer uitstekend werk en zorgden ervoor dat de klus pas af was toen deze volledig naar hun tevredenheid was. Meneer Bouwman was dan ook zeer te spreken over onze professionaliteit en vakmanschap. En daar doen we het bij Gelijk Isoleren voor! 

Wat we hebben gedaan:

Anita Keizer

Vloer en dakisolatie met PIF ISO 60 en 100

Gelijk Isoleren heeft zowel de vloer als het dak van Anita Keizer in Hoogezand geïsoleerd met Polyisocyanuraat Foam (PIF Iso 60 en PIF Iso 100). 

Wat we hebben gedaan

Albert Hutten

Vloerisolatie met PIF in Hardenberg

Gelijk Isoleren heeft de vloer van de heer  Albert Hutten in Hardenberg geïsoleerd met Polyisocyanuraat Foam (PIF Iso 60). 

Wat we hebben gedaan:

Melissa Stuut

Vloerisolatie met PIF in Midden Groningen

Gelijk Isoleren heeft de vloer van Melissa Stuut in Midden-Groningen geïsoleerd met Polyisocyanuraat Foam (PIF Iso 60). 

Wat we hebben gedaan

Wij zijn gecertificeerd voor

Natuurvriendelijk Isoleren

Bij Gelijk Isoleren zijn we trots om onze nieuwe dienst, natuurvriendelijk isoleren, aan te bieden. Deze innovatieve isolatiemethode beschermt zowel je huis als de natuur. Onze experts, Tom en Seth Sahetapy, zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in deze milieuvriendelijke aanpak.

Isolatie op maat!

Wat wij doen

Optimale isolatie begint bij ons! Gelijk Isoleren staat te popelen om uw wooncomfort (gelijk) te verhogen. Van vloer tot dak, spouw tot bodem – wij leveren directe en duurzame isolatieoplossingen.

Bespaar energie en verhoog het comfort van uw woning met onze professionele dakisolatiediensten.

Verbeter de isolatie van uw woning door de isolatie van spouwmuren, wat resulteert in lagere energiekosten.

Onze isolatie blog

Laatste nieuws