Meer over ons

Jaar ervaring
0 +
gecertificeerd
0 %
Projecten
0 +
Tevreden klanten
0 %
Het Team van Gelijk Isoleren! Jong,fris, gekwaliceerd en toch ervaren!

Wij zijn gelijk Isoleren

Dé isolatiespecialist van Noord Nederland!

Bij GelijkIsoleren.nl staat de klant centraal. We begrijpen dat het verduurzamen van uw woning een belangrijke investering is. Daarom zorgen we ervoor dat u volledig wordt ingelicht met alle beschikbare informatie en kennis die wij hebben. Ons beleid is gebaseerd op de BRL-richtlijnen van Insula certificering, wat garant staat voor kwaliteit en professionaliteit.

Hoe het werkt

in vier stappen uw woning laten isoleren

Onze bezoeken aan uw woning duren minimaal 1,5 uur, zodat we een grondige inspectie kunnen uitvoeren en u een nauwkeurige indicatie kunnen geven. We hechten veel waarde aan heldere communicatie met de omgeving en het gebruik van de beste materialen. Ook na de isolatie zorgen we als isolatiespecialist voor een uitstekende aftersales service.

adviesgesprek
Adviesgesprek

We handelen snel en efficiënt, want we begrijpen dat tijd kostbaar is. Wanneer u contact met ons opneemt voor een adviesgesprek, zorgen we ervoor dat we binnen 24 uur bij u langs komen.

01.
Offerte op maat
Offerte op maat

Op basis van de inspectie stellen we een maatwerkadvies op. U ontvangt een duidelijke offerte met alle details, inclusief kosten en benodigde materialen. We leggen het advies helder uit, beantwoorden uw vragen en passen de offerte aan uw wensen aan.

02.
adres
Professionele Installatie

Na uw akkoord plannen we de installatie in. Onze ervaren vakmensen gaan efficiënt te werk, met minimale overlast voor u. Of het nu gaat om vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie of bodemisolatie, we zorgen voor een hoogwaardige en duurzame installatie die voldoet aan de hoogste normen.

03.
Nazorg
Controle en nazorg

Na de installatie voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat de isolatie perfect is aangebracht. We lopen alles met u door, beantwoorden laatste vragen en zorgen voor een nette afwerking. We verlaten pas de locatie als u 100% tevreden bent met het resultaat.

04.

Onze missie en visie

Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere toekomst

Onze missie is om een vertrouwensband op te bouwen met onze klanten, zodat ze altijd op ons kunnen rekenen voor eerlijk advies en uitmuntende service. We handelen als isolatiespecialist snel en efficiënt, want we begrijpen dat tijd kostbaar is. Wanneer u contact met ons opneemt voor een adviesgesprek, zorgen we ervoor dat we binnen 24 uur bij u langs komen.

Onze Partners

En certificaten

We stellen ons graag even voor

Wij zijn Gelijk isoleren

De isolatiespecialist van Noord Nederland
Pif isolatie
Tom

Eigenaar/ isolatiespecialist