logo gelijk isoleren

5/5 klantbeoordeling

06 200 301 66

info@gelijkisoleren.nl

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Isoleren met PIF. Ga voor Kwaliteit!
Vloerisolatie met PIF in Hardenberg
Het Team van Gelijk Isoleren! Jong,fris, gekwaliceerd en toch ervaren!
Vloerisolatie met PIF: De Duurzame Keuze

Bij Gelijk Isoleren.nl zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige isolatieoplossingen voor uw vloer. We zijn verheugd om onze innovatieve aanpak te introduceren, waarbij we gebruik maken van PIF (Polyurethaan Injectie Foam) om uw vloer te isoleren.

Waarom Vloerisolatie met PIF?

Vloerisolatie is een cruciale stap om het comfort en de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Met PIF bieden we een geavanceerde oplossing die tal van voordelen met zich meebrengt:

Hoge isolatiewaarde

PIF heeft uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor warmteverlies door de vloer aanzienlijk wordt verminderd. Dit resulteert in een warmer huis in de winter en een koeler huis in de zomer.

eENVOUDIGE installatie

PIF is een lichtgewicht en gemakkelijk te verwerken isolatiemateriaal, waardoor de installatie snel en efficiënt kan worden uitgevoerd. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige plaatsing, zodat uw dak optimaal geïsoleerd wordt.

Milieuvriendelijk EN DUURZAAM

PIF is een duurzame isolatieoplossing die jarenlang meegaat zonder afbreuk te doen aan zijn isolerende eigenschappen. Bovendien is PIF volledig recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor uw dakisolatieproject.

Het beste voor uw vloer

Innovatieve Isolatie met PIF Isolatiefolie

PIF vloerisolatie blinkt uit in zijn variabele isolatiewaarde, die afhankelijk van de foliedikte kan variëren tussen 2,5 en 5 m²K/W. Deze flexibiliteit maakt PIF een veelzijdige keuze voor uiteenlopende isolatiebehoeften. In projecten waar specifieke R-waarden vereist zijn, biedt PIF de mogelijkheid om meerdere lagen te gebruiken of op maat gemaakte folie te kiezen. Hierdoor kunnen zowel minimale als maximale isolatienormen worden bereikt, waardoor PIF een uitstekende optie is voor een breed scala aan toepassingen.

Tot 15% besparing op energiekosten
0%
Tot 25% verbetering van thermisch comfort
0%
Tot 30% verlaging van CO2-Uitstoot:
0%

Ontvang subsidie tot € 5,50 per m² voor vloerisolatie in 2024. Verdubbel de subsidie door te kiezen voor milieuvriendelijke isolatiematerialen.

Een offerte in 2 stappen

Maak nu een afspraak

Een vrijblijvende offerte voor Vloerisolatie van gelijk isoleren.nl

Klaar om uw vloer te isoleren met het beste isolatiemateriaal op de markt? Neem vandaag nog contact op met Gelijk Isoleren.nl voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe PIF vloerisolatie uw huis kan transformeren in een comfortabele, energiezuinige omgeving. Wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Waarom kiezen voor vloerisolatie van gelijkisoleren.nl

Onze Partners

En certificaten

Hoe het werkt

in vier stappen uw vloer laten isoleren

adviesgesprek
Adviesgesprek

Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw isolatiebehoeften te bespreken en een grondige inspectie van uw vloer uit te voeren. We luisteren naar uw wensen en bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw vloerisolatie perfect aansluit bij uw behoeften en situatie.

01.
Offerte op maat
Offerte op maat

Op basis van onze bevindingen tijdens het adviesgesprek zullen we een gepersonaliseerde offerte opstellen die volledig is afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften. U ontvangt een transparante en gedetailleerde prijsopgave, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en er geen verrassingen zijn.

02.
adres
Professionele Installatie

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte installatie van PIF isolatie, met minimale verstoring van uw dagelijkse routine. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en expertise voor een hoogwaardig resultaat dat jarenlang comfort en energiebesparing garandeert.

03.
Nazorg
Controle en nazorg

Na de installatie bieden we uitgebreide nazorg en ondersteuning. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. Bovendien wordt onze isolatiewerkzaamheden ondersteund door een solide garantie, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van uw geïsoleerde vloer.

04.

Gelijk isoleren laat graag de klanten hun ervaring delen

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij gaan alleen voor 5 sterren!

Van professioneel advies tot hoogwaardige uitvoering, lees hoe gelijk isoleren het verschil maakte in hun woongenot.

Super snel geholpen door de jongens van gelijkisoleren ze werken erg zorgvuldig binnen een week was mijn dak strak en top geïsoleerd. Aanrader!

Lars Tolner Dakisolatie met PIF

Topbedrijf! Betrouwbaar! Binnen anderhalve week de vloer kunnen isoleren! Correct en zeer zorgvuldig in werk en omgang! Zeer aan te bevelen!

Albert Hutten Vloerisolatie met PIF

Fijn geholpen door de jongens van gelijk isoleren heb nu eindelijk weer warme voeten door middel van PIF vloerisolatie.

P. Van Kampen Vloerisolatie met PIF

Snelle actie en super goed werk geleverd. Aanrader!

Judith K Vloer en dakisolatie met PIF

Goed geadviseerd, vriendelijke en deskundige jongeman nam de tijd om de mogelijkheden uit te leggen. Duidelijke offerte ontvangen. De werkzaamheden konden snel worden uitgevoerd. Tevens duidelijke uitleg over mogelijkheden subsidies gekregen.

Anita K Isolatiesolatie

Geweldig geholpen met de vocht en wateroverlast in de kruipruimte. Binnenkort gaan we de vloer ook laten isoleren

Fam. Sopacuaperu Kruipruimte isolatie
5/5

100% Klanttevredenheid gebaseerd op 100 afgeronde projecten en dito tevreden klanten!