Vier Koningsdag met Gelijk Isoleren.nl op de koningsbraderie in Hoogezand-Sappemeer!

Vier Koningsdag met Gelijk Isoleren.nl op de koningsbraderie in Hoogezand-Sappemeer!

We staan vandaag op de koningsbraderie in Hoogezand-Sappemeer!

Het is weer die tijd van het jaar waarin de straten oranje kleuren, de geur van oranjebitter door de lucht zweeft en iedereen zijn beste oranje outfit uit de kast haalt. Juist, het is Koningsdag! Een dag vol gezelligheid, festiviteiten en natuurlijk koninklijke deals.

En waar kun je deze Koningsdag beter doorbrengen dan op de Koningsbraderie in Hoogezand-Sappemeer? Het team van Gelijk Isoleren.nl staat vandaag paraat op de braderie, en we hebben een mooie stand opgezet om jullie te verwelkomen!

Dus waarom zou je langs onze stand moeten komen? Nou, laten we beginnen met ons specialisme: maatwerkisolatie oplossingen. Van spouwmuur tot dak en vloer isolatie, wij hebben de kennis en ervaring om je woning te voorzien van de beste isolatie.

En het beste van alles? We zijn er om al je vragen te beantwoorden en advies op maat te geven. Ook over de nieuwste subsidieregelingen in 2024 en over Natuurvriendelijk Isoleren, waarvoor we ons certificaat deze week behaald hebben.

Wat betekent dit precies? Nou, het betekent dat wij niet alleen bekwaam zijn in het isoleren van huizen, maar ook in het oplossen van specifieke uitdagingen op een natuurlijke en duurzame manier.

Neem bijvoorbeeld het geval van vleermuizen in de spouw. Ja, je leest het goed, vleermuizen! Soms kunnen deze prachtige dieren hun weg vinden naar de spouw van een huis. Maar maak je geen zorgen, wij weten hoe we hiermee om moeten gaan.

Met ons nieuwe certificaat zijn we gekwalificeerd en gecertificeerd om vleermuizen op een natuurlijke en diervriendelijke manier te behandelen. We zorgen ervoor dat de vleermuizen veilig kunnen vertrekken en dat jouw huis goed geïsoleerd blijft. Onze isolatie-experts helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie.

Als kers op de taart geven we vandaag ook nog eens een Koninklijke korting weg! Voor alle nieuwe aanvragen die vandaag binnenkomen, bieden we een royale 10% korting aan. Dus als je al eens hebt gedacht aan het verbeteren van de isolatie van je huis, is dit het moment om toe te slaan. Maak hier een afspraak voor een adviesgesprek op maat!

Dus kom gezellig langs onze stand op de Koningsbraderie in Hoogezand-Sappemeer en vier Koningsdag met ons! We zijn de hele dag aanwezig om met je te praten over isolatie en hoe we je huis comfortabeler kunnen maken. En wie weet, misschien ga je naar huis met niet alleen een leuke herinnering aan Koningsdag, maar ook met een geweldige isolatiedeal!

Tot straks!

Het team van Gelijk Isoleren.nl

Onze Partners

Wij zijn gelijk isoleren
Picture of Tom, Ruben & Seth
Tom, Ruben & Seth

Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere toekomst

We komen graag in contact met u

Mail ons op
info@gelijkisoleren.nl

OR